Kontakt podaci

Kontaktirajte nas, tu smo da Vam pomognemo da izaberete najbolje za vas!

icon_widget_image Pon-Pet: 9h -17h; icon_widget_image Trg Slobode 6, 24000, Subotica icon_widget_image +38124555434 icon_widget_image md.inzenjering.su@gmail.com
Image Alt

U izgradnji

Zlatibor - hotel Šafran Apart

OPIS

Novi koncept odmora na Zlatiboru!

Za sve prave ljubitelje Zlatibora, predstavljamo potpuno novi koncept života i odmora u SMART apartmanima koji mogu da postanu VAŠA IDEALNA INVESTICIJA!

Zlatibor će uskoro biti bogatiji za novi SMART apartmansko-hotelski kompleks na atraktivnoj lokaciji koji pored komfornih i funkcionalnih SMART apartmana poseduje ulazni lobby sa recepcijom, restoran, bazen, kao i wellness & spa centar sa teretanom, saunom i parnim kupatilom, za potpuno novu definiciju turizma i odmora na planini.

Siguran i brz povrat investicije!

Posebna pogodnost za vlasnika je mogućnost izdavanja apartmana a ogleda se u tome što vreme koje ne provodi u apartmanu vlasnik može iskoristiti za postizanje profita.

Vaš SMART apartman predstavlja IDEALNU INVESTICIJUpametnu i sigurnu profitabilnu investiciju koja kroz celokupan biznis model upravljanja i rentiranja otplaćuje sama sebe, odnosno Vama kao vlasnicima apartmana, vraća uložen novac za relativno kratak period.

Jedna od bitnih prednosti objekta je da će funkcionisati po KNX sistemu i protokolima ( SMART HOUSE ) gde su Vam mogućnosti da upravljate Vašim apartmanom putem mobilnog ili tablet uređaja bezgranične, što znači od upravljanja roletnama do temperature u apartmanu.

Sklapanjem ugovora sa apart hotelom, odnosno agencijom za izdavanje dobićete najsavremeniji facility menadžment i profesionalnu uslugu sa kompletnim rentiranjem, održavanjem i brigom o Vašem apartmanu.

PRODAJA APARTMANA

Sve informacije možete pogledati OVDE

DODATNI SADRŽAJ

Objekat poseduje ulazni lobby sa recepcijom, SPA centar sa zatvorenim bazenom, saunom, parnim kupatilom, teretanom, restoran, podzemnu garažu i parking ispred objekta.

KONSTRUKCIJA

„Konstrukcija je armirano betonska – skeletna sa AB platnima za ukrućenje. Spoljni zidovi ( fasadni ) se zidaju se termoblokom debljine 20cm od proizvođača Zorka Šabac. Zidovi u zajedničkim hodnicima se zidaju takođe sa termoblokom debljine 20cm, s tim da sa spoljašnje strane stana ( odnosno sa strane hodnika ) ugrađuje dodatna kamena vuna debljine 5cm radi bolje zvučne i termo izolacije. Pregradni zidovi između 2 stana se zidaju sa kalcijum silikatnim blokovima ( Silka ) Ytong, debljine 17,5cm, koji je proizveden od prirodnih materijala i čiji je glavni adut vrhunska zvučna izolacija (do 58 dB). Pregradni zidovi u samim stanovima se zidaju sa pregradnim blokom debljine 12cm – Zorka Šabac.

HIDROIZOLACIJA

Svi hidroizolaterski radovi kako na spoljnim zidovima u zemlju i unutrašnjim zidovima u kupatilima se izvode isključivo sa materijalima poznatog italijanskog proizvođača Mapei.

UŠTEDA ENERGIJE

Objekat će posedovati energetski pasoš B kategorije.

.

KERAMIKA I KUPATILO

U kupatila se ugrađuje niskošumna kanalizacija Peštan i Aquatherm vodovodne cevi. Ugradni vodokotlići ( Geberit ) sa konzolnim wc šoljama, linijske kanalice u tuš kabinama. Uvozna keramika I klase.

GREJANJE

Objekat će posedovati centralnu kotlarnicu sa gasnim grejanjem. U apartmane se ugrađuju aluminijumski radijatori. Svaki apartman poseduje poseban kalorimetar digitalnim očitavanjem. Regulacije temperature moguća putem SMART sistema preko recepcije, kao i mobilnog i tablet uređaja.

LIFT

Objekat poseduje 2 lifta grčkog proizvođača Kleeman.

GARANCIJA

Period garancije na izvedene radove je 2 godine od momenta dobijanja upotrebne dozvole, a za opremu važi garancija proizvođača prema važećim rokovima iz Zakona o obligacionim odnosima.

LOKACIJA

Lokacija Palić, ugao Kanjiškog puta i Olge Penavin.

OPIS
Poslovni objekat se nalazi na uglu ulica Kanjiškog puta i Olge Penavin sa pogledom na jezero, spoljni izgled kompletnog objekta će biti u prepoznatljvom stilu secesije koji preovladava na najpoznatijoj turističkoj destinaciji na severu Srbije. U sklopu objekta su apartmani od 30 do 50 kvadratnih metara. Bitna karakteristika objekta koji je u izgradnji je da će posedovati otvoreni bazen, wellness centar sa saunom, đakuzijem i teretanom, kao i restoran i recepciju u sklopu objekta ( svi prateći SPA i wellnes sadržaji su isključivo za vlasnike apartmane i njihove goste). Privatan parking sa video nadzorom, dva ulaza u objekat, dva lifta, optički internet, gasno grejanje sa centralnim termostatima gde svaki stan ima svoj digitalni kalorimetar za ocitavanje potrošnje gasa, visok stepen zvučne i termo izolacije. Svi vlasnici apartmana imaju mogućnost izdavanja putem recepcije objekta.
Objekat se nalazi nedaleko od parka prirode, na svega 150m od šetališta i Palićkog jezera, 500m od novog Akva parka koji je u izgradnji, 700m od Zoo vrta.
PRODAJA APARTMANA
KONSTRUKCIJA

„Konstrukcija je armirano betonska – skeletna sa AB platnima za ukrućenje. Spoljni zidovi ( fasadni ) se zidaju se termoblokom debljine 20cm od proizvođača Zorka Šabac. Zidovi u zajedničkim hodnicima se zidaju takođe sa termoblokom debljine 20cm, s tim da sa spoljašnje strane stana ( odnosno sa strane hodnika ) ugrađuje dodatna kamena vuna debljine 5cm radi bolje zvučne i termo izolacije. Pregradni zidovi između 2 stana se zidaju sa termo-akustičnim blokom debljine 25cm, takođe proizvođača Zorka Šabac čiji glavni adut je vrhunska zvučna izolacija (do 54 dB). Pregradni zidovi u samim stanovima se zidaju sa pregradnim blokom debljine 12cm – Zorka Šabac.

HIDROIZOLACIJA

Svi hidroizolaterski radovi kako na spoljnim zidovima u zemlju i unutrašnjim zidovima u kupatilima se izvode isključivo sa materijalima poznatog svajcarskog proizvođača SIka.

UŠTEDA ENERGIJE

Objekat će posedovati energetski pasoš B kategorije.

.

KERAMIKA I KUPATILO

U kupatila se ugrađuje niskošumna kanalizacija Peštan i Aquatherm vodovodne cevi. Ugradni vodokotlići ( Geberit ) sa konzolnim wc šoljama, linijske kanalice u tuš kabinama. Uvozna keramika I klase

SPOLJAŠNJA STOLARIJA

PVC stolarija od šestokomornih profila u beloj boji sa roletnama, sa metalnim ojačivačima proizvođača Roloplast, dvoslojno termopan staklo 4+16+4 niskoemisiono.

GREJANJE

Objekat će posedovati centralnu kotlarnicu sa gasnim grejanjem. U apartmane se ugrađuju aluminijumski radijatori. Svaki apartman poseduje poseban kalorimetar sa digitalnim očitavanjem. Regulacije temperature moguća putem centralnog termostata u apartmanima. Apartmani će takođe posedovati i klima uređaje.

LIFT

Objekat poseduje 2 lifta švajcarskog proizvođača Schindler.

GARANCIJA

Period garancije na izvedene radove je 2 godine od momenta dobijanja upotrebne dozvole, a za opremu važi garancija proizvođača prema važećim rokovima iz Zakona o obligacionim odnosima.